Alla inlägg den 1 februari 2009

Spa

Av Yvonne - 1 februari 2009 20:42

I går fick jag den sista födelsedagspresenten, lite mer än fyra månader efter själva den stora dagen. Det var dags för spa-besök för döttrarna och mig. Jag hämtade dem hemma hos lill-T och möttes av stor-T och henns mamma. När jag stod där i hallen dök plötsligt lill-T upp i dörröppningen, nu går han omkring om han bara har något att hålla i.

Stor-T undrade om vi hade tänkt på gurkskivorna, det hade hon hört att man lägger på ögonlocken på spa.

Vi skjutsade henne till hennes kompis och sedan åkte vi vidare till Prana spa i Målsryd. Det ligger inhyst i det som tidigare var skinnfabrik. Utsidan såg ut som tidigare, men insidan, oj! Så vackert inrett i japansk stil! Vi började med att tvaga oss, bara det att hälla vatten över sig istället för att duscha, vilken njutning! Sedan kröp A och jag ner i bubbelbadet, där skummet växte och växte. S fick helkroppsmassage. A och jag avancerade till relaxrummet där vi fick en god smoothie där vi satt och tittade ut på snön genom de stora fönstrena. Sedan fick vi helkroppsmassage, jag fick ligga kvar för ansiktsbehandling och mina döttrar bytte plats så att S fick vara med mig. Därefter var vi hungriga! Vi fick en jättegod provencalsk gryta, gott grovt bröd till det. Äppelpaj och glass till dessert. Efter lunchen följde fotbad i relaxrummet och sedan bastade vi i den vedeldade bastun på gården. Jag blev så varm så jag var tvungen att svalka av mig med snön utanför.

Efter många timmar var det hemfärd. Jösses vad döttrarna har kostat på sin gamla mor. Det här var helt underbart och så lyxig jag kände mig!

I dag har stor-T och hennes mamma varit på middag. Stor-T och jag gjorde ett experiment ur Bertas experimentbok. Vi blandade tvättpulver, bikarbonat och vinäger i ett högt glas, oj vad bubblor det blev och vad det växte!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

Glad mormors gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards